Pernille Sørensen
Autodidakt skuespiller og sanger. Har bl.a. medvirket i Bornholmerrevyen 2006 og Full Monty samt arbejdet på Folketeatret, Team Teatret, Det Danske Teater, Café Liva, Teater Vestvolden og Jytte Abildstrøms teater.
Har sit eget band: Needles & Pins og har sunget kor for bl.a. Sweethearts. Underviser, instruerer og er medlem af impro gruppen Alt på et bræt.
 

 
Michael Hasselflug
Uddannet i 1986 på skuespillerskolen v. Århus Teater. Ansat på teatret frem til 1992 og medvirket i samtlige musicals i perioden. Har siden bl.a. arbejdet på Nørrebros teater, Det Kongelige teater, Betty Nansen teatret, Det Ny teater, Folketeatret, Det Danske teater og Café Liva. Har medvirket i adskillige revyer (herunder Bornholmerrevyen 2006), film og tv-serier. Senest Krøniken. Medlem af Alt på et bræt.

 
Lars Fjeldmose
Pianist, komponist og kapelmester. Uddannet på musikvidenskabeligt institut. Har komponeret til og spillet et utal af forestillinger på bl.a. Jytte Abildstrøms teater, Det Kongelige teater, Det Danske teater, Folketeatret, Nørrebros teater og Gladsaxe teater. Har skrevet filmmusik og løst opgaver for Nordisk film, DR, Palladium og Skandinavisk film. Underviser og sidder i den internationale filmjury. Årets revykomponist 3 gange. Direktør for Bornholmerrevyen 2006, kåret som årets revy.
Retur

 
Kontakt: Pernille Sørensen, Valhøjvej 13 B, 2500 Valby,
mobil 2181 6776, email klik her